Broileria ja Apetina-muusia

Broileria ja Apetina-muusia

Broileri ja Apetina-perunamuusi ovat herkullinen yhdistelmä, joka valmistuu käden käänteessä.
https://www.arla.fi/reseptit/broileria-ja-apetina-muusia/

Tee näin:

  • Kuori ja pilko perunat. Keitä ne pehmeiksi kevyesti suolatussa vedessä (noin 10 minuuttia). Painele fileet varovasti ohuemmiksi kämmenellä. Mausta suolalla. Jaa maustevoi neljään osaan ja levitä se fileiden päälle. Pyöritä fileet rullalle ja kiinnitä hammastikulla. Ruskista fileet öljyssä pannulla joka puolelta. Asettele fileet uunivuokaan ja kypsennä 175-asteisessa uunin keskiosassa noin 15 minuuttia. Kaada perunoista vesi pois ja soseuta perunat sauvasekoittimella suoraan kattilassa. Sekoita joukkoon maito ja voi, sekä hienonnettu juusto. Tarjoile paistettujen vihannesten kanssa.
Valmis!

Ainekset

Kanan fileitä (yht. n. 500 g)
4
Suolaa
1 tl
Maustevoita
50 g
Rypsiöljy
Jauhoisia perunoita
1 kg
2 dl
Maustevoita
200 g