Pidä kiinni paprikasekoituksen ja kanasuikaleiden määrästä, kun kokoat quesadilloja, tai täyte saattaa valua ulos. Tämän vuoksi ei myöskään kannata pihistellä juuston kanssa. Juusto on liima, joka pitää tämän upean ruokalajin kasassa. Varmista, että peität tortillatäytteen koko pinnan juustolla, ennen kuin lisäät toisen tortillan päälle. Jos et käytä tarpeeksi juustoa, täyte ei pysy sisällä. Käytä mieluummin silputtua mozzarellaa kuin puhvelimozzarellaa, sillä sen kosteus tekee tortilloista vetisiä, ja koko annos hajoaa.
Mietitkö illanistujaisiin jotain herkullista tarjottavaa? Quesadillat ovat loistava vaihtoehto! Lue lisää alta.
Tortillalettuja
|
6 |
---|---|
Arla® Melkoinen Mozzarella-emmental juustoraaste
|
140 g |
Kurkku (n. 300g)
|
1 |
Punasipuli
|
1 |
Limettimehua
|
2 rkl |
Tulista salsa
|
200 g |
Korianteria
|
25 g |
10 g | |
Punasipuli
|
1 |
Valkosipulinkynttä
|
2 |
Paprikaa
|
2 |
Tomaatteja
|
4 |
Suolaa
|
1 tl |
Paprikajauhetta
|
10 g | |
Kanan fileitä suikaleina
|
400 g |
Suolaa
|
1 tl |
Paprikajauhetta
|
Koe meksikolaisen katuruoan ilot reseptillämme, joka sisältää mehevillä mauilla täytettyjä kerroksellisia quesadilloja. Tämä makealla paprikasekoituksella ja maukkaalla kanalla täytetty ruokalaji on erinomainen makuelämys. Herkullinen täyte on pinottu 3 tortillan väliin ja pidetty kasassa mozzarellaraasteella. Leikkaa quesadillat kolmioiksi ja tarjoile mausteisen salsan ja raikkaan kurkkusalaatin kera. Se on nopea ja yksinkertainen illallisvaihtoehto, joka epäilemättä ilahduttaa sinua ja vieraitasi.
Tutustu meksikolaiseen keittiöön reseptiemme avulla, jotka sisältävät mausteisia nachoja avokadon, salsan ja korianterin kera sekä naudanlihatacoja kotitekoisilla tortilloilla. Tarvitsetko nopean dipin? Kokeile kermaista, pehmeää guacamolea.
Mitä ovat kerrokselliset quesadillat ilman juustoa? Tämä ihana ruokalaji on juustoinen sisältä ja ulkoa. 2 kerrosta paprikaa, kanaa ja mozzarellaa on pinottu 3 tortillan väliin, ja se on suolaista herkkua. Ja mikä parasta? Kerrosten ansiosta voit käyttää paljon juustoa ja saada silti mukavan juustoisen tasapainon, koska keskellä on ylimääräinen tortillapannukakku. Kun nämä kaunottaret on koottu, ne myös grillataan ja niiden päälle laitetaan hieman mozzarellaa, mikä antaa niille monipuolisen maun. Lopputuloksena on tahmeaa, sitkeää sulaa juustoa yhdistettynä ihanaan täytteeseen, joka saa suupielesi vellomaan.
Kaikkia hyviä asioita on kolme. Näin on ainakin tässä suolaisessa reseptissä. Silputtu juusto, paistetut broilerin fileesuikaleet ja punasipulista, valkosipulista, erivärisistä paprikoista, tomaateista ja mausteista valmistettu paprikasekoitus muodostavat ruokahalua herättävän täytteen, joka sopii niin ihanasti yhteen. Nämä grillattujen tortillojen väliin pinotut ja kolmioiksi leikatut herkulliset kaunottaret odottavat vain, että ne kastetaan mausteiseen salsaan makunystyröitäsi kiihdyttämään.
Lisää tulisuutta lisäämällä chiliä paprikaseokseen tai koristele tuoreilla chiliviipaleilla tai marinoiduilla jalapenoilla, kun tarjoilet kotitekoisen quesadillan. Se antaa ruokalajille mausteisen tulisen maun ja savuisen aromin, joka luo ihastuttavan kontrastin juustolle. On myös herkullista lisätä kanan joukkoon 1 ruokalusikallinen jauhettua kuminaa. Lisää noin 2 minuutin kypsennysajan jälkeen.
Vaikka me pinomme ja kerrostamme täytteen quesadilloihin, voit käyttää siistiä pientä temppua taittaaksesi ne sen sijaan, jos haluat ravistella asioita ja kokeilla jotain uutta. Ota tortillapannukakku ja leikkaa se ulkoreunasta keskelle. Aseta täytteet tortillan neljännesosiin, joten sinulla on neljännesosa kanaa, neljännesosa silputtua mozzarellaa ja neljännesosa paprikasekoitusta. Taita kukin osa seuraavan päälle myötäpäivään tortillan ympäri, kunnes sinulla on yksi pieni, neljänneksen kokoinen kolmio.
Saat samat kerrokset kuin 3 pannukakkua, mutta mukavassa, valmiissa yhden annoksen versiossa. Ripottele päälle juustoa, grillaa uunissa ja olet valmis.