Kasvisquesadillat

Kasvisquesadillat

35 minuuttia
Maukkaat kasvisquesadillat valmistuvat paputäytteellä ja juustolla. Tarjoile quesadillat bataattilohkojen, salsan ja smetanan kanssa. Kokeile reseptiä!

Tee näin:

Kasvisquesadillat
  • Valmista ensiksi bataattilohkot. Laita uuni kuumenemaan 225 asteiseksi.
  • Puhdista bataatit hyvin. Leikkaa bataatista lohkoja. Siirrä bataattilohkot uuninpellille, jonka päällä on leivinpaperi. Mausta suolalla ja pippurilla. Ripottele päälle juoksevaa rasvaseosta.
  • Paista bataattilohkoja uunin keskitasolla 15–20 minuuttia, kunnes ne ovat pehmeitä ja saaneet väriä pintaan.
  • Valmista paputäyte. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulit. Paista ne rasvaseoksessa pannulla noin 5 minuuttia. Lisää juustokumina ja oregano, ja paista vielä 1 minuutin ajan.
  • Huuhtele pavut ja lisää sipulien joukkoon. Lämmitä seos ja mausta limemehulla, suolalla ja pippurilla. Muussaa paputäyte kevyesti.
  • Levitä paputäyte neljälle tortillaletuille. Murustele päälle Apetina-juustoa. Lisää juustoraaste ja viipaloitu jalapeno. Nosta loput tortillat kansiksi.
  • Paista kasvisquesadillat paistinpannulla rasvaseoksessa keskilämmöllä, kunnes ne ovat saaneet väriä ja juusto on sulanut.
  • Leikkaa paistetut kasvisquesadillat viipaleiksi ja koristele korianterilla.
  • Tarjoile kasvisquesadillat bataattilohkojen, limelohkojen, salaatin, smetanan ja salsan kanssa.
Valmis!

Ainekset

Kasvisquesadillat
Bataatti
600 g
Suolaa ja pippuria
Ingmariini® Juokseva rasvaseosta
Paputäyte
Salottisipuleita
2
Valkosipulinkynsiä
2
Jeeraa
1 tl
Oreganoa
1 tl
Mustia papuja
n. 400 g
Limettimehua
1 tl
Suolaa ja pippuria
Tortillalettuja
8
150 g
Arla® Tomera Tex Mex juustoraastetta
150 g
Marinoituja jalapeno viipaloituna
4 rkl
Tarjoiluun
Limetti
1
Salaattilajikkeita
65 g
200 g
Tomaattisalsaa
1 prk
Korianteria
Lisää herkullisia ideoita
Kasvisburritot
45 minuuttia
Kasvisburritot
(6)
Buddha bowl
40 minuuttia
Buddha bowl
(2)