Herkkusienilasagne

Herkkusienilasagne

Pastaruokien klassikko lasagne saa tässä reseptissä lisämakua herkkusienistä. Nauti ateria tuoreen leivän ja salaatin kera!
Arvioi (1)

Minun arvosanani

Herkkusienilasagne

Pastaruokien klassikko lasagne saa tässä reseptissä lisämakua herkkusienistä. Nauti ateria tuoreen leivän ja salaatin kera!

Annoslukumäärä
  • 25 g Arla Meijerivoita
  • 450 g herkkusieniä puolitettuna
  • 200 g silputtua salottisipulia
  • 450 g pakastepinaattia sulatettuna
  • ½ tl raastettua muskottipähkinää
  • ½ tl suolaa
  • pippuria myllystä
  • ½ l valkokastiketta
  • 10 kpl esikypsennettyjä vihreitä lasagnelevyjä (n. 150 g)
  • ½ dl Arla Emmental juustoa raasteena

Lisäksi

  • 300 g vihreää salaattia
  • 200 g maalaisleipää

Ohjeet

Sulata voi paistinpannulla korkeassa lämpötilassa, mutta ilman että se ruskistuu. Kuullota sieniä ja sipulia noin 3 minuuttia. Purista kosteus pinaateista. Lisää sieniseokseen muskottipähkinä, suola ja pippuri. Jaa sieniseos kolmeen erään. Lisää ensimmäinen erä sieniseosta voideltuun vuokaan (noin 5 x 19 x 32 cm). Kaada noin 1 ½ dl kastiketta seoksen päälle. Lisää sitten kerros lasagnelevyjä. Jatka tässä järjestyksessä niin, että lopetat kastikkeella. Ripottele juustoraaste päälle ja paista herkkusienilasagnea 200 °C noin 35 minuuttia uunin keskitasossa. Anna lasagnen vetäytyä peitettynä noin 10 minuuttia.

Suositellut tuotteet