Herkkusienilasagne

Herkkusienilasagne

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(6)

Pastaruokien klassikko lasagne saa tässä reseptissä lisämakua herkkusienistä. Nauti ateria tuoreen leivän ja salaatin kera!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 25 g Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 450 g herkkusieniä puolitettuna
  • 200 g silputtua salottisipulia
  • 450 g pakastepinaattia sulatettuna
  • ½ tl raastettua muskottipähkinää
  • ½ tl suolaa
  • pippuria myllystä
  • ½ l valkokastiketta
  • 10 kpl esikypsennettyjä vihreitä lasagnelevyjä (n. 150 g)
  • ½ dl Arla Emmental juustoa raasteena

Lisäksi

  • 300 g vihreää salaattia
  • 200 g maalaisleipää

Tee näin:

Tee näin:

  1. Sulata voi paistinpannulla korkeassa lämpötilassa, mutta ilman että se ruskistuu.
  2. Hienonna sipulit. Kuullota sieniä ja sipulia noin 3 minuuttia pannulla.
  3. Purista kosteus pinaateista. Lisää sieniseokseen pinaatti, muskottipähkinä, suola ja pippuri. Jaa sieniseos kolmeen erään.
  4. Lisää ensimmäinen erä sieniseosta voideltuun vuokaan (noin 5 x 19 x 32 cm). Kaada noin 1 ½ dl kastiketta seoksen päälle. Lisää sitten kerros lasagnelevyjä. Jatka tässä järjestyksessä niin, että lopetat kastikkeella.
  5. Ripottele juustoraaste päälle ja paista herkkusienilasagnea 200 °C noin 35 minuuttia uunin keskitasossa.
  6. Anna lasagnen vetäytyä peitettynä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Katso myös nämä