Grillattu maissi

Grillattu maissi

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

60+ min

Grillattu maissi saa seurakseen tässä reseptissä miellyttävän tulisen limevoin. Kokeile tätä grillireseptien klassikkoa jääkylmän revityn juuston kanssa!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Limevoi

  • 1 hienonnettu punainen chili
  • 1 dl hienonnettua tuoretta korianteria (säästä vähän koristeluun)
  • 1 limen mehu ja raastettu kuori
  • 1 tl juoksevaa hunajaa
  • 100 g Arla voita Normaalisuolainen meijerivoi
  • ½ tl suolaa

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita grillattujen maissien valmistus laittamalla juusto pakastimeen noin 2 tunniksi.
2. Raasta limen kuori ja sekoita se ja muut ainekset voihin. Kääri limevoi rullaksi voipaperiin ja anna jähmettyä jääkaapissa noin 1 tunnin ajan.
3. Grillattu maissi valmistuu nopeasti. Grillaa maisseja noin 10 min.
4. Kun grillattu maissi on saanut kauniisti väriä, laita limevoista leikattuja viipaleita grillattujen maissien päälle.
5. Revi lopuksi pakastettua juustoa maissien päälle ja koristele grillattu maissi tuoreella korianterilla.

Lisää herkullisia ideoita