Grillatut ribsit eli grillikyljet

Grillatut ribsit eli grillikyljet

Arvioi

(0)

Grillikyljet eli ribsit ovat monelle tuttuja USA:n matkoilta - Atlantin toisella puolella ribsit ovatkin supersuosittuja. Maista ihmeessä näitä maukkaita ribsejä, höystettynä tietenkin itsetehdyllä grillikastikkeella!

Ainekset

Annokset
  • 1⅕ kg porsaan kylkeä
  • 1 tl suolaa

Grillikastike

Tee näin:

Tee näin:

Suolaa kyljykset ja grillaa niitä hiilloksen yllä noin 10 minuuttia kummaltakin puolelta. Sekoita grillikastikkeen voi, chilikastike, soijakastike, inkivääri ja sambal oelek keskenään. Voitele kyljykset grillikastikkeella molemmin puolin - käytä kyljyksien voiteluun noin puolet grillikastikkeesta. Jatka grillaamista noin 5 minuuttia kummaltakin puolen. Leikkaa kyljykset pitkiin paloihin luiden suuntaisesti. Sekoita hunaja loppuun grillikastikkeeseen ja voitele leikatut pinnat ja niiden ympäriltä kastikkeella. Grillaa vielä 5 minuuttia. Tarjoile ribsit crème fraîchen ja / tai kaalisalaatin, salaatin ja grillatun leivän kera.