Frutti di mare -pizza
2 tuntia
•
Tämä frutti di mare -pizza maistuu meren herkuilta. Kokeile frutti di maren täytteenä katkarapuja, kampasimpukoita ja raikasta fenkolia.
Tee näin:
Pizzapohja
Tomaattikastike
Kokoa ja paista pizzat
Ainekset
Pizzapohja
Hiiva á 50 g
|
0,3 |
---|---|
Kylmää vettä
|
3 dl |
Juoksevaa hunajaa
|
1½ tl |
Suolaa
|
1 tl |
Oliiviöljyä
|
2 rkl |
Erikoisvehnäjauhoja
|
6 dl |
Durumvehnäjauhoa
|
2 dl |
Tomaattikastike
Tomaattimurskaa á 400 g
|
1 prk |
---|---|
Keltasipuli
|
1 |
Rypsiöljyä
|
1½ rkl |
Kuivatettua rosmariinia
|
1 tl |
Tomaattipyreetä
|
1 rkl |
Punaviinietikkaa
|
1 rkl |
Sokeria
|
2 tl |
Vettä
|
1 dl |
Suolaa
|
½ tl |
Täyte
Fenkoli
|
1 |
---|---|
1 dl | |
Kampasimpukkaa
|
8 |
Kuorittuja katkarapuja
|
1 dl |
Arla® Posketon pizzajuusto raaste (4 dl)
|
200 g |