Fenkoli-chili-kalapata

Fenkoli-chili-kalapata

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Tämä erittäin maukas kalapata valmistuu käden käänteessä. Tarjoile keitettyjen perunoiden kera.

Ainekset

Annokset
  • 400 g valkoista kalafileetä
  • 1 sipuli
  • 1 fenkoli (n. 300 g)
  • Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 1 rs kirsikkatomaatteja (n. 400 g)
  • 2 dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta
  • 1 dl vettä
  • 1 rkl puristettua sitruunan mehua
  • 1 kalaliemikuutio
  • 2 laakerinlehteä
  • ½ tl suolaa
  • ½ rkl tuoretta chiliä
  • 2 rkl silputtua basilikaa

Tee näin:

Tee näin:

Leikkaa kalat paloiksi. Kuori ja viipaloi sipuli. Suikaloi fenkoli hienoksi. Paista sipuli ja fenkoli voissa kattilassa. Lisää kala ja muut ainesosat. Keitä miedolla lämmöllä, kunnes kala on kypsää, noin 5 minuuttia. Tarjoile keitettyjen perunoiden kera.