Fenkoli-chili-kalapata

Fenkoli-chili-kalapata

Tämä erittäin maukas kalapata valmistuu käden käänteessä. Tarjoile keitettyjen perunoiden kera.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Fenkoli-chili-kalapata

Tämä erittäin maukas kalapata valmistuu käden käänteessä. Tarjoile keitettyjen perunoiden kera.

Annoslukumäärä
  • 400 g valkoista kalafileetä
  • 1 sipuli
  • 1 fenkoli (n. 300 g)
  • Arla Meijerivoita
  • 1 rs kirsikkatomaatteja (n. 400 g)
  • 2 dl Arla kuohukermaa
  • 1 dl vettä
  • 1 rkl puristettua sitruunan mehua
  • 1 kalaliemikuutio
  • 2 laakerinlehteä
  • ½ tl suolaa
  • ½ rkl tuoretta chiliä
  • 2 rkl silputtua basilikaa

Ohjeet

Leikkaa kalat paloiksi. Kuori ja viipaloi sipuli. Suikaloi fenkoli hienoksi. Paista sipuli ja fenkoli voissa kattilassa. Lisää kala ja muut ainesosat. Keitä miedolla lämmöllä, kunnes kala on kypsää, noin 5 minuuttia. Tarjoile keitettyjen perunoiden kera.

Suositellut tuotteet