Kreikkalainen-couscoussalaatti

Kreikkalainen-couscoussalaatti

Raikas couscoussalaatti fetalla ja hunajaisella kermaviilikastikkeella on ihanan kevyt lounas vaikkapa kuumaksi kesäpäiväksi.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Kreikkalainen-couscoussalaatti

Raikas couscoussalaatti fetalla ja hunajaisella kermaviilikastikkeella on ihanan kevyt lounas vaikkapa kuumaksi kesäpäiväksi.

Annoslukumäärä
  • 3 dl couscousia
  • 3 dl kasvislientä
  • 2 rkl Arla Meijerivoita
  • 200 g Arla Apetina juustoa (pala)
  • ½ tuore kurkku
  • 1 dl mustia oliiveja
  • mustapippuria
  • ½ dl lehtipersiljaa
  • 3 dl suikaloitua salaattia (esim. rucolaa)
  • 2 dl Arla Lempi Kermaviiliä 15%
  • 1 rkl juoksevaa hunajaa
  • 3 tl silputtua minttua
  • suolaa

Ohjeet

Valmista couscous kasvisliemessä. Sekoita siihen voi ja anna jäähtyä. Leikkaa juusto ja kurkku suuriksi paloiksi. Sekoita ne couscousin sekaan. Lisää oliivit, pippuri, persilja ja salaatti. Mausta kermaviili hunajalla, mintulla ja suolalla. Tarjoa kastikkeen kanssa.

Suositellut tuotteet