Kreikkalainen-couscoussalaatti

Kreikkalainen-couscoussalaatti

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

Raikas couscoussalaatti fetalla ja hunajaisella kermaviilikastikkeella on ihanan kevyt lounas vaikkapa kuumaksi kesäpäiväksi.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 3 dl couscousia
  • 3 dl kasvislientä
  • 2 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 200 g Arla Apetina juustoa (pala)
  • ½ tuore kurkku
  • 1 dl mustia oliiveja
  • mustapippuria
  • ½ dl lehtipersiljaa
  • 3 dl suikaloitua salaattia (esim. rucolaa)
  • 2 dl Arla Lempi Kermaviiliä 15% Kermaviili 15 % laktoositon
  • 1 rkl juoksevaa hunajaa
  • 3 tl silputtua minttua
  • suolaa

Tee näin:

Tee näin:

Valmista couscous kasvisliemessä. Sekoita siihen voi ja anna jäähtyä. Leikkaa juusto ja kurkku suuriksi paloiksi. Sekoita ne couscousin sekaan. Lisää oliivit, pippuri, persilja ja salaatti. Mausta kermaviili hunajalla, mintulla ja suolalla. Tarjoa kastikkeen kanssa.

Lisää herkullisia ideoita