Crème brulée

Crème brulée

Crème brulée eli paahtovanukas on ihana ranskalainen jälkiruoka, joka kypsennetään vesihauteessa uunissa.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Crème brulée

Crème brulée eli paahtovanukas on ihana ranskalainen jälkiruoka, joka kypsennetään vesihauteessa uunissa.

Annoslukumäärä

Ohjeet

Kuumenna uuni 125 asteeseen. Kuumenna maito, sokeri ja maissitärkkelys kattilassa. Vatkaa keltuaiset ja vaniljasokeri. Kaada maitoseos keltuaisten joukkoon koko ajan sekoittaen. Kaada seos uuninkestäviin annoskulhoihin. Laita annoskulhot syvälle uunipannulle ja kaada pannulle niin paljon vettä että se ulottuu kulhojen puoleenväliin. Siirrä pannu uuniin ja paista paahtovanukkaita uunin alaosassa noin 45 minuutin ajan. Vanukkaat ovat valmiita kun ne ovat ne ovat hyytyneet (mutta eivät ole vielä kovia). Anna seistä jääkaapissa vähintään 2 tuntia. Kuumenna uuni grillivastuksella. Ripottele ruokosokeri vuokien päälle ja ruskista uunin yläosassa 2-3 minuuttia, uunin luukku hieman avoinna. Tarjoile tuoreiden hedelmien tai marjojen kera.

Vinkit

Vinkki! Jos käytössäsi on kaasupoltin, voit tehdä paahtovanukkaisiin rapean pinnan myös sen avulla.

Suositellut tuotteet