Creme brulee ja mansikkasurvosta

Creme brulee ja mansikkasurvosta

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

Tämä creme brulee valmistuu todella helposti ja näppärästi. Tarjoile bruleen kanssa tuoreita mansikoita!

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 3 rkl raakasokeria

Tarjoiluun

  • mansikkasurvosta

Tee näin:

Tee näin:

Halkaise vaniljatanko pituussuunnassa. Kaavi sen siemenet ja laita ne kulhoon kaikkien muiden ainesten paitsi raakasokerin kanssa. Anna seistä katettuna jääkaapissa vähintään 1 tunti, mutta mieluiten yön yli. Kuumenna uuni 100 °C. Siivilöi seos ja kaada se annosmuotteihin. Paista uunin keskiosassa 50-60 minuuttia, kunnes ne hyytyvät. Anna jäähtyä. Laita uuni grillivastukselle. Ripottele raakasokeri bruleiden päälle ja gratinoi ne uunin yläosassa, luukun ollessa auki, 1 min tai paahda ne kaasupolttimella. Tarjoile mansikkasurvoksen kera.