Kahvi creme brulee

Kahvi creme brulee

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

Crème brûlée on klassinen ja rakastettu jälkiruoka. Tässä mieto kahvipapujen maku, joka saadaan keittämällä papuja maidossa ja kermassa.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 6 tl raakasokeria

Tee näin:

Tee näin:

Kiehauta maito, kerma, sokeri ja kahvipavut. Anna seistä noin 30 minuuttia. Sekoita keltuaiset ja anna seistä vielä 20 minuuttia. Kuumenna uuni 150 °C:een. Siivilöi ja kaada seos 6 uuninkestävään annosmuottiin. Paista vesihauteessa uunin alaosassa noin 1 tunnin ajan. Anna jäähtyä jääkaapissa. Ripottele ohut kerros raakasokeria ja karamellisoi sokeri polttimella tai uunin yläosassa grillivastuksella luukku auki.