Savupaprikajauhetta
|
1 rkl |
---|---|
Luutonta sianlapaa
|
600 g |
Chilihiutaleita
|
1 rkl |
Piparkakkumaustetta
|
1 rkl |
Suolaa
|
2 tl |
Appelsiini
|
1 |
Valkosipulinkynsiä
|
3 |
Kolajuomia
|
3 dl |
Valkoviinietikkaa
|
½ dl |
---|---|
Punasipulia
|
2 |
Sokeria
|
1 dl |
Vettä
|
1½ dl |
Tortillalettuja
|
8 |
---|---|
Salaattilajikkeita
|
4 dl |
1 prk | |
Hienonnettua, tuoretta korianteria
|
1 dl |
Kun on kyse maailman parhaasta katuruoasta, carnitas on ehdottomasti suosituimpien reseptien joukossa. Meksikolainen peruselintarvike, suussa sulava pulled pork, jonka syvää makua on vaikea, ellei jopa mahdoton jäljitellä. Yhdistettynä korianterin ja limetin kaltaisten lisukkeiden tuomaan raikkaaseen keveyteen, tämä ruokalaji saa täydet 10 pistettä jokaiselta oman elämänsä ruokakriitikolta.
Salsasta ja guacamolesta tuoreeseen korianteriin ja juustoraasteeseen - lisukevaihtoehtoja on loputtomasti, niin paljon kuin haluat. Perinteisin yhdistelmä carnitaksen täytteiksi on hienonnettu raaka sipuli, tuore korianteri ja limen mehu.
Perinteinen tapa tarjoilla carnitas on tarjoilla se tortillaleivän sisässä. Tarjolla on niin monia erilaisia tortillaleipävaihtoehtoja - gluteenittomista paleo-tuotteisiin - että se on edelleen yksi suosituimmista tavoista tarjoilla tätä meksikolaista suosikkia. Muita vaihtoehtoja ovat kovakuoriset tacot, burritot tai jopa salaatinlehdet kevyenä ja terveellisenä vaihtoehtona.