Jauheliha-tortillat

Jauheliha-tortillat

Arvioi

(13)

Maukkaat jauhelihalla täytetyt tortillat tuovat vaihtelua arkeen.

Ainekset

Annokset
  • 300 g jauhelihaa
  • 1 keltasipuli
  • 2 porkkanaa
  • Arla Meijerivoita paistamiseen Normaalisuolainen meijerivoi
  • 1 prk tomaattimurskaa, á 400 g
  • 1 dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta
  • 1 lihaliemikuutio
  • 1 rkl kuivattua basilikaa
  • 1 tl suolaa
  • mustapippuria
  • 4 isoa tortillalettua
  • 2 dl Arla Emmental Sinileimaa raasteena

Tee näin:

Tee näin:

Laita uuni kuumenemaan 250 asteeseen. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori porkkanat ja raasta karkeaksi raasteeksi. Kuullota sipulia voissa paistinpannulla. Lisää pannulle jauheliha pienissä osissa ja ruskista. Lisää porkkanaraaste, tomaattimurska, kerma, murennettu lihaliemikuuto ja basilika. Anna seoksen kiehua kokoon n. 5 min. Mausta suolalla ja pippurilla. Jaa seos tortilloille ja kääri rullalle. Laita rullat uunivuokaan, ripottele pinnalle juustoraaste ja paista uunin keskiosassa 8-10 min. Tarjoa tortillat vihreän salaatin sekä salsakastikkeen kanssa.