Jauheliha-tortillat

Jauheliha-tortillat

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(24)

Maukkaat tortillat ovat täytetty jauhelihalla. Tarjoa tortillat salsakastikkeen ja salaatin kanssa. Kokeile helppoa reseptiä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 300 g jauhelihaa
  • 1 keltasipuli
  • 2 porkkanaa
  • Arla Meijerivoita paistamiseen Normaalisuolainen meijerivoi
  • 1 prk tomaattimurskaa, á 400 g
  • 1 dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta
  • 1 lihaliemikuutio
  • 1 rkl kuivattua basilikaa
  • 1 tl suolaa
  • mustapippuria
  • 4 isoa tortillalettua
  • 2 dl Arla Emmental Sinileimaa raasteena

Lisää herkullisia ideoita

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita tortilloiden valmistaminen ja laita uuni kuumenemaan 250°C asteeseen.

2. Tee ensiksi jauhelihatäyte. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori porkkanat ja raasta karkeaksi raasteeksi. Kuullota sipulia voissa paistinpannulla. Lisää pannulle jauheliha pienissä osissa ja ruskista. Lisää porkkanaraaste, tomaattimurska, kerma, murennettu lihaliemikuutio ja basilika. Anna seoksen kiehua kokoon n. 5 min. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Jaa seos tortilloille ja kääri rullalle. Laita rullatut tortillat uunivuokaan, ripottele pinnalle juustoraaste ja paista uunin keskiosassa 8-10 min.

4. Tarjoa valmiit tortillat vihreän salaatin sekä salsakastikkeen kanssa.

Katso myös nämä