Tuliset tortillat

Tuliset tortillat

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Nämä tuliset tortillat saavat tulisuutensa chilistä tai jalopenoista, makusi mukaan. Tulisuutta pehmentämään voit lisätä tortilloihin nokareen créme fraîchea.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 2 isoa tortillalettua
  • 1 pieni purjo
  • 1 punainen chili tai 2 jalapenoa
  • 150 g Arla Emmental juustoa raasteena
  • 2 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • ½ dl persiljaa tai korianteria hienonnettuna

Tee näin:

Tee näin:

Laita tortillat työpöydälle odottamaan täyttämistä. Pese purjon vaalea osa ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Halkaise ja hienonna chili tai jalapenot. Levitä ensin juustoraaste tortilloille ja lisää muut ainekset. Taita tortillat kaksinkerroin. Kuumenna pannu ja lisää rasva. Paista tortillat miedolla lämmöllä hitaasti kullanruskeiksi molemmin puolin. Leikkaa 2-3 osaan ja tarjoile.

Lisää herkullisia ideoita