Kasvistortillat ja avokadosalaatti

Kasvistortillat ja avokadosalaatti

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Kasvistortillat ja avokadosalaatti on maukas ja herkullinen ruoka vaikkapa illanistujaisissa tarjottavaksi.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 2 isoa, pehmeää vehnätortillaa

Täyte

  • 1 purjo
  • 1 rkl Arla Ingmariinia
  • 1 tuore, punainen chili
  • 3 dl raastettua Castello Artfully Authentic Cheddar -juustoa

Salaatti

Tee näin:

Tee näin:

Valmista ensin salaatti. Irrota avokadoista hedelmäliha ja kuutioi se. Laita palat kulhoon ja kaada päälle limetin mehu sekä chilikastike. Tarjoa salaatin kanssa crème fraichea. Valmista täyte. Pese purjo hyvin ja leikkaa vaalea osa viipaleiksi. Kuumenna pannu ja lisää rasva sulamaan. Lisää purjorenkaat pannulle ja paista ne pehmeiksi, älä ruskista. Ota pannu levyltä. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna hedelmäliha. Yhdistä täytteen ainekset. Tarkista maku. Levitä täyte tortillojen toisille puolille ja paina toiset puolet täytteen päälle. Paista tortillat pannulla hitaasti kauniin ruskeiksi niin, että juusto sulaa. Leikkaa molemmat tortillat kolmeen osaan. Tarjoa heti salaatin kanssa.