Kasvistortillat ja avokadosalaatti

Kasvistortillat ja avokadosalaatti

Kasvistortillat ja avokadosalaatti on maukas ja herkullinen ruoka vaikkapa illanistujaisissa tarjottavaksi.

Tee näin:

Avokadosalaatti
  • Valmista ensin salaatti. Irrota avokadoista hedelmäliha ja kuutioi se. Laita palat kulhoon ja kaada päälle limetin mehu sekä chilikastike. Tarjoa salaatin kanssa crème fraichea. Laita avokadosalaatti odottamaan jääkaappiin. Valmista seuraavaksi täyte kasvistortilloihin.
Kasvistortillat
  • Pese purjo hyvin ja leikkaa vaalea osa viipaleiksi. Kuumenna pannu ja lisää rasva. Lisää purjorenkaat pannulle ja paista ne pehmeiksi, älä ruskista. Ota pannu levyltä.
  • Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna hedelmäliha. Yhdistä täytteen ainekset. Tarkista maku.
  • Levitä täyte tortillojen toisille puolille ja paina toiset puolet täytteen päälle. Paista tortillat pannulla hitaasti kauniin ruskeiksi niin, että juusto sulaa.
  • Leikkaa molemmat tortillat kolmeen osaan. Tarjoile valmiit kasvistortillat heti lämpiminä avokadosalaatin kanssa.
Valmis!

Ainekset

Isoa, pehmeää vehnätortillaa
2
Salaatti
Avokado
2
Limettimehua
2 rkl
Makeaa chilikastike
2 rkl
Korianteria tai persiljaa hienonnettuna
½ dl
100 g