Naudan entrecôteeta
|
500 g |
---|---|
Päärynää
|
1 |
Sipulia
|
1 |
Valkosipulinkynsiä
|
3 |
Japanilaista soijakastiketta
|
1 dl |
Sokeria
|
3 rkl |
Seesamiöljyä
|
2 rkl |
Riisiviinietikkaa tai valkoviinietikkaa
|
2 rkl |
Kevätsipulia
|
½ nippu |
---|---|
200 g | |
Gochujang chilitahnaa
|
2 rkl |
Seesamiöljyä
|
1 rkl |
Tuoreita Mungpavun ituja
|
n. 150 g |
---|---|
Kevätsipulia
|
½ nippu |
Tuoretta korianteria
|
1 ruukku |
Paahdettuja seesaminsiemeniä
|
½ dl |
Japanilaista soijakastiketta
|
1 rkl |
Limeä
|
1 |
Jasmiiniriisiä
|
|
---|---|
Salaatinlehtiä, esim. romaine- tai sydänsalaattia
|
|
Kimchiä
|
n. 1 dl |