TÄYDELLINEN JUUSTO SULATTELUUN

Juusto on pihvin kruunu

Täydellisen hampurilaisen kulmakivet ovat mehukas pihvi, pehmeä briossisämpylä – ja maukas juusto. Ei ole yhdentekevää, millaisen juuston valitset ja kuinka hampurilaisesi valmistat. 

Oikealla juustovalinnalla varmistat, että hampurilaisjuustosi on sulanut täydellisesti pihvin päälle ja se korostaa hampurilaisen makua. Kokosimme parhaat sulatteluvinkit ja reseptit yhteen, jotta grillikesästäsi tulisi makoisampi! 

Katso vinkit!

Täydellisen juustoburgerin salaisuus

Kysyimme Suomen suurimmalta burgeriyhteisöltä Burger Lovers Finlandilta kuinka täydellinen juustohampurilainen valmistuu. Täytteet ovat täysin makuasia, mutta juuston sulatteluun ohje on lähes aina sama:

1. Oikeaan aikaan

Lisää juusto juuri käännetyn pihvin päälle

Älä lisää juustoa vasta hampurilaisen kokoamisvaiheessa, sillä juusto ei ehdi sulaa kunnolla! Oikea tapa on paistaa toinen puoli ja kääntäessä lisätä juusto paistopinnalle.

2. Riittävästi lämpöä

Nosta lämpöä piilottamalla pihvi ja juusto metallikuvun tai folion alle

Varo liian pitkää sulattelua, jotta pihvi ei kypsy liikaa! Varmista, että käyttämäsi kupu kestää lämpöä eikä vahingoita pannua.

3. Varo ylikypsymistä

Kiireinen kokki lisää lorauksen vettä pannulle tai parilalle

Vesihöyry johtaa lämpöä paremmin kuin ilma, jolloin juusto sulaa hetkessä. Sopii erityisesti jos haluat pitää pihvisi mediumina.

On myös vaihtoehtoja

Juuston voi lisätä myös sämpylälle tai käyttää pannulla

Rohkeampi kokki voi sulatella juuston käyttämällä sen pannun kautta pihvin päälle, mutta tämä vaatii tarkkuutta. Rauhallisempi grillimestari sulattelee juuston suoraan paahtuvan sämpylähatun sisäpinnalle.

Paras juusto sulatteluun

Castello Burger Cheddar on ainoa alkuperäinen laadukas brittiläinen cheddar-juusto, joka on sekä rakenteeltaan, paksuudeltaan että maultaan optimoitu hampurilaisen päälle sulavaksi.

Se on rakenteeltaan kevyt ja murea ja maultaan raikas, tasapainoisen kermainen ja hivenen sitruksinen.

Lue lisää