TÄYDELLINEN JUUSTO SULATTELUUN
Juusto on pihvin kruunu
Täydellisen hampurilaisen kulmakivet ovat mehukas pihvi, pehmeä briossisämpylä – ja maukas juusto. Ei ole yhdentekevää, millaisen juuston valitset ja kuinka hampurilaisesi valmistat.
Oikealla juustovalinnalla varmistat, että hampurilaisjuustosi on sulanut täydellisesti pihvin päälle ja se korostaa hampurilaisen makua. Kokosimme parhaat sulatteluvinkit ja reseptit yhteen, jotta grillikesästäsi tulisi makoisampi!
Täydellisen juustoburgerin salaisuus
Kysyimme Suomen suurimmalta burgeriyhteisöltä Burger Lovers Finlandilta kuinka täydellinen juustohampurilainen valmistuu. Täytteet ovat täysin makuasia, mutta juuston sulatteluun ohje on lähes aina sama:
Lisää juusto juuri käännetyn pihvin päälle
Älä lisää juustoa vasta hampurilaisen kokoamisvaiheessa, sillä juusto ei ehdi sulaa kunnolla! Oikea tapa on paistaa toinen puoli ja kääntäessä lisätä juusto paistopinnalle.
Nosta lämpöä piilottamalla pihvi ja juusto metallikuvun tai folion alle
Varo liian pitkää sulattelua, jotta pihvi ei kypsy liikaa! Varmista, että käyttämäsi kupu kestää lämpöä eikä vahingoita pannua.
Kiireinen kokki lisää lorauksen vettä pannulle tai parilalle
Vesihöyry johtaa lämpöä paremmin kuin ilma, jolloin juusto sulaa hetkessä. Sopii erityisesti jos haluat pitää pihvisi mediumina.
Juuston voi lisätä myös sämpylälle tai käyttää pannulla
Rohkeampi kokki voi sulatella juuston käyttämällä sen pannun kautta pihvin päälle, mutta tämä vaatii tarkkuutta. Rauhallisempi grillimestari sulattelee juuston suoraan paahtuvan sämpylähatun sisäpinnalle.
Paras juusto sulatteluun
Castello Burger Cheddar on ainoa alkuperäinen laadukas brittiläinen cheddar-juusto, joka on sekä rakenteeltaan, paksuudeltaan että maultaan optimoitu hampurilaisen päälle sulavaksi.
Se on rakenteeltaan kevyt ja murea ja maultaan raikas, tasapainoisen kermainen ja hivenen sitruksinen.
Lue lisää