Pekonihampurilainen

Pekonihampurilainen

Pekonihampurilainen on maukas klassikkohampurilainen. Paistettu kananmuna ja cheddar-juusto kruunaavat pekonihampurilaisen. Kokeile reseptiä!
https://www.arla.fi/reseptit/pekonihampurilainen/

Tee näin:

  • Aloita valmistamaan pekonihampurilainen ja paista ensiksi pekoni rapeaksi kuumalla paistinpannulla.
  • Nosta valmiit pekonit talouspaperipalan päälle valumaan, jotta pekoneista lähtee ylimääräinen rasva pois.
  • Paista seuraavaksi kananmunat voissa paistinpannulla.
  • Viipaloi tomaatit. Leikkaa hampurilaissämpylät puoliksi ja paahda leikatut pinnat. Levitä tuorejuustoa molemmille sämpylän puolikkaille.
  • Kokoa pekonihampurilainen ja tarjoile heti.
Valmis!

Ainekset

Hampurilaissämpylä
4
Pekonia
140 g
Kananmunia
4
2 rkl
Tomaatteja
2
Maustamatonta tuorejuustoa
4 rkl
Romaine-salaattia
4
4 siivua
Lisää herkullisia ideoita
Kerroshampurilainen
50 minuuttia
Kerroshampurilainen
(6)