Hampurilaissämpylät

Hampurilaissämpylät

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Nämä hampurilaissämpylät ovat ilmavia sekä herkullisia ja saavat kuohkean koostumuksensa perunamuusijauheesta. Kokeile helppoa reseptiä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita hampurilaissämpylät mittaamalla vesi ja maito kattilaan. Kuumenna vesi-maito-seos noin 37 asteiseksi eli kädenlämpöiseksi.
2. Sekoita perunamuusijauhe, hiiva, suola ja sokeri taikinakulhossa.
3. Kaada kädenlämmin maitoseos kulhoon ja sekoita kunnes hiiva on liuennut.
4. Lisää jauhoja ja sekoita ja alusta taikina. Voit myös valmistaa taikinan monitoimikoneella. Sekoita taikinaa monitoimikoneessa noin 3 min.
5. Lisää kananmuna ja voi taikinaan ja sekoita vielä 10 minuuttia. Muotoile taikinasta pyöreitä hampurilaissämpylöitä ja anna sämpylöiden kohota leivinpaperin päällä noin 1,5 tuntia. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Sekoita kananmuna ja vesi ja voitele hampurilaissämpylät.
6. Paista hampurilaissämpylät uunin keskitasolla noin 8-10 minuuttia, niin että sämpylät saavat myös hieman väriä pintaan.
7. Ota valmiit hampurilaissämpylät uunista ja anna jäähtyä.

Lisää herkullisia ideoita