Hampurilaiset

Hampurilaiset

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(6)

Herkulliset hampurilaiset valmistuvat helposti myös kotona, terveellisistä ja tuoreista aineksista. Kokeile leipoa muhkeat hampurilaissämpylät itse.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 500 g naudan jauhelihaa
  • 140 g pekonia
  • 1 tl suolaa
  • 1 maustemitallinen mustapippuria
  • 2 rkl Arla voita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 4 viipaletta Castello Burger Cheddar -juustoa
  • 2 tomaattia
  • 1 hopeasipuli
  • 4 jäävuorisalaatin lehteä
  • 1 suolakurkku
  • 4 rkl majoneesia
  • 4 hampurilaissämpylää
  • 2 rkl ketsuppia

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita hampurilaisten valmistaminen paistamalla pekoni paistinpannulla. Anna paistettujen pekonien olla hetki talouspaperin päällä.
2. Valmistele kasvikset ja muut hampurilaistäytteet valmiiksi. Leikkaa tomaatit, sipuli ja suolakurkku viipaleiksi. Leikkaa hampurilaissämpylät puoliksi ja paahda ne kevyesti esimerkiksi paistinpannulla.
3. Muotoile jauhelihasta 4 hampurilaispihviä, lisää suolaa ja pippuria. Paista hampurilaispihvejä voissa molemmin puolin noin 3 minuuttia per puoli.
4. Aseta cheddar -juustoviipaleet valmiiden pihvien päälle.
5. Kokoa hampurilaiset: Levitä hampurilaissämpylöiden molemmille puolikkaille majoneesia. Aseta salaatti ja hampurilaispihvi sämpylälle ja kokoa loput täytteet hampurilaispihvin päälle. Kansipalat vielä päälle ja hampurilaiset ovat valmiit tarjoiltaviksi.

Vinkki

Leivo hampurilaissämpylät itse. Katso eri sämpyläreseptimme ja valitse suosikkisi.

Lisää herkullisia ideoita