Rasva
Tyydyttynyttä rasvaa pelätään nykyisin, mutta maitorasvojen osalta jopa turhaan. Tule lukemaan tarkemmin maitorasvasta.
https://www.arla.fi/yritys/hyvinvointi/monipuolinen-maito/rasva/
Tyydyttynyttä rasvaa pelätään nykyisin, mutta maitorasvojen osalta jopa turhaan. Tule lukemaan tarkemmin maitorasvasta.
https://www.arla.fi/yritys/hyvinvointi/monipuolinen-maito/rasva/
Pikkujoulut, itsenäisyyspäivä, joulu ja uusivuosi muodostavat loppuvuoteen lumoavan juhlakauden. Nämä ihanat, odotetut juhlat antavat täydellisen syyn laittaa pöytä koreaksi ja nauttia herkullisista
https://www.arla.fi/reseptit/kaikki-teemat/juhlat/loppuvuoden-juhlakausi/
Listasimme viisi kesäisen ruokapöydän suosikkiraaka-ainetta, joita ilman juhannus ei tule. Nappaa reseptit talteen täältä!
https://www.arla.fi/reseptit/kaikki-teemat/ajankohtaiset-ruokajutut/juhannuksen-ruokavinkit/
Me Arlalla tuemme kestävää maataloutta, ja luomutuotanto on tärkeä osa toimintaamme.
https://www.arla.fi/yritys/maidontuotanto/luomu/visiomme-luomusta/
Arla Kreikkalainen kampanjan säännöt Järjestäjä Arla Foods Oy, y-tunnus 2079540-2, osoite: Kotkatie 34, 01150 Söderkulla (jäljempänä ”Järjestäjä” tai ”Arla Foods”). Ketkä voivat osallistua? Arvontaan
Pääsiäinen on keväinen ruokajuhla, jonka perinteisiä herkkuja ovat mämmi, lampaanpaisti ja pasha. Katso maistuvimmat pääsiäisreseptit!
Suklaasta saa monia erilaisia ihania jälkiruokia. Arlan sivuilta löydät paljon herkullisia suklaareseptejä, joilla yllättää niin itsesi kuin perheesi!
Vappupäivän paras vappubrunssi sopii tarjottavaksi kotona tai piknikillä. Kestosuosikkien lisäksi kokeile uusia ja moderneja reseptejä.
Iltapala Mitä tekisin iltapalaksi? Toisinaan iltapalaideat loppuvat kesken ja on vaikea keksiä, millaista iltapalaa sitä pyöräyttäisi. Paras iltapala on sellainen, joka on paitsi maistuva, mutta myös
Pääsiäisen kasvisruoat ovat vaihtoehtoja perinteisille lammas- ja karitsaruoille. Tutustu resepteihin ja löydä suosikkisi raikkaista kasvisherkuista!
https://www.arla.fi/reseptit/kaikki-teemat/paasiaisen-kasvisruoat/
Omenareseptit Omena on monipuolinen hedelmä, joka kypsyy Suomessa syyskuusta lokakuuhun. Se sopii erinomaisesti ruoanlaittoon ja leivontaan tuoden makeutta, happamuutta ja raikkautta ihanalla