Rasmus Diesen on nimitetty Arla Suomen liiketoiminnan kehitysjohtajaksi
Liiketoiminnan kehitysjohtajaksi nimitetty Rasmus Diesen aloittaa uudessa tehtävässään Arla Suomessa 11.1.2021.
Liiketoiminnan kehitysjohtajaksi nimitetty Rasmus Diesen aloittaa uudessa tehtävässään Arla Suomessa 11.1.2021.
Neljällä uusimaalaisella tilalla tuotetun Lähitilan maidon lehmät viihtyvät laitumella kesäisin. Talvisin ne astelevat halutessaan ulkosalle navetan avomista ovista.
Arlan uusi Food & Future podcast-sarja lupaa tarjota viihdyttäviä keskusteluja, ajatuksia herättäviä pohdintoja ja konkreettisia esimerkkejä ruoan tulevaisuudesta.
Etsimme esiintymishaluisia ja kiinnostavia tyyppejä luomaan sisältöä ja pitämään hauskaa kanavaan. Tiimiin voi hakea osallistumalla haasteisiin TikTokissa.
Arla Suomen Laatuohjelma täydentyy kaikki tilat kattavalla tilojen oma-arvioinnilla ja ulkoisilla auditoinneilla. Rinnalleen se saa hiilijalanjäljen laskennan.
Yhä useammat ovat kiinnostuneita siitä, miten ruokavaliolla voidaan vaikuttaa omaan tulevaisuuden terveyteen ja hyvinvointiin. Se, mitä laitamme suuhumme on myös se, mitä suolistobakteerimme käyttävät ravinnokseen.
Arla käyttää pakkauksissaan mahdollisimman paljon uusiutuvia materiaaleja. Uusin tulokas parempien pakkausten joukossa on kartonkiin kääritty KESO®-raejuustokippo.
Arla Foods -konsernin liiketoiminta jatkoi viime vuonna positiivista kehityssuuntaa. Yhtiö vahvisti kuluttajien luottamusta brändeihinsä ja saavutti taloudelliset tavoitteensa. Yhtiön muutos Calcium-ohjelman avulla eteni yli odotusten.
Arla Foods -konsernin teettämä riippumaton raportti analysoi Euroopan meijerialan haasteita ja mahdollisuuksia sekä antaa konkreettisia suosituksia, joilla Euroopan meijeriala ohjataan tuottamaan laadukasta ravintoa kestävästi.
Poistamme mynnnista erän Arla Little Baby organic 1 UHT, 500 ml äidinmaidonkorvikkeita laatupoikkeaman vuoksi.
Kuluttajilla on tästä päivästä lähtien mahdollisuus nähdä monipuolista ja ajantasaista tietoa lehmien hyvinvoinnista. Arla Suomen kehittämää, tekoälyteknologiaa hyödyntävää Arla Iris -sovellusta testataan ensimmäisenä Tikan luomutilalla Kur
Viidessä Pohjois-Euroopan maassa tehty tutkimus kertoo, että ihmisillä on paljon syömiseen liittyvää epävarmuutta. Suomalaiset ovat muiden maiden kansalaisia paremmin perillä maidon ravintoaineista.