Lehdistötiedote

​Rasmus Diesen on nimitetty Arla Suomen liiketoiminnan kehitysjohtajaksi

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Rasmus Diesen on nimitetty 11.1.2021 alkaen Arla Suomen liiketoiminnan kehitysjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi.

Tänään uudessa tehtävässään aloittaneella Rasmus Diesenillä on laajaa kansainvälistä kokemusta meijerialasta ja vahvaa osaamista Suomen liiketoiminnasta. Diesen aloitti Arla Oy:n liiketoiminnan kehityspäällikkönä vuonna 2014. Tämän jälkeen hän on työskennellyt Arla Foodsilla liiketoiminnan kehitystehtävissä Isossa-Britanniassa sekä Euroopan liiketoiminnan kehitysjohtajana Tanskassa.

Arla Suomen toimitusjohtaja Kai Gyllström toteaa: "Olen todella iloinen, että Rasmus on palannut Suomen tiimiin. Vahvalla kokemuksellaan hän tuo merkittävän panoksen Arla Suomen liiketoiminnan kehittämiseen.”

Rasmus Diesen toteaa: ”Arla Suomi on tehnyt Suomen haastavassa markkinassa huippuluokan asioita. Olen erittäin tyytyväinen päästessäni jatkamaan siitä, missä nyt olemme sekä hyödyntämään Euroopassa kertynyttä osaamistani.”

Lisätiedot

toimitusjohtaja Kai Gyllström, Arla Oy
kai.gyllstrom@arlafoods.com
Puh. +358 50 561 1111

Arla Oy: Olemme paikallinen maitoalan suunnannäyttäjä ja rehti kumppani niin tuottajille kuin asiakkaille. Tarjoamme kuluttajille luonnollisia makuja Suomesta ja maailmalta päivän jokaiseen hetkeen. Meillä työskentelee 350 henkeä ja liikevaihtomme oli 333 miljoonaa euroa vuonna 2019. Yrityksemme kuuluu kansainväliseen Arla Foods -konserniin, jonka tavoitteena on olla hiilineutraali meijeri vuoteen 2050 mennessä. Me Suomessa aiomme saavuttaa tavoitteen etuajassa. Arla Suomi -yhteistyöryhmään kuuluu 10 yhteistyömeijeriä ja 500 maidontuottajaa eri puolilla Suomea. www.arla.fi

Written By

Sirpa Rinne
Ensisijainen

Sirpa RinneViestintäjohtaja

Lataa Images & Videos