Lehdistötiedote

​Onko tässä Suomen hauskin työ? Arla palkkaa oman TikTok-tiimin, mukana supersuositut Jaakob Rissanen & Nettaeleonoora

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Arla Suomi ja Tolkuttomat Juustot ottavat TikTokin haltuunsa rekrytoimalla syksyksi 2 - 3 uutta TikTok-tähteä tavoitteenaan luoda yksi kiinnostavimmista sekä seuratuimmista TikTok-tileistä Suomessa.

TikTokissa pyörivän rekrytointikampanjan keulakuviksi ovat valikoituneet kaksi Suomen tunnetuimmista ja seuratuimmista tiktokkaajista, ihastuttavat Jaakob Rissanen ja Nettaeleonoora.

”Etsimme nyt TikTokissa paljon aikaa viettäviä, esiintymishaluisia ja kiinnostavia tyyppejä pitämään hauskaa kanavaan. Tästä maksetaan palkkaa, joten voisin väittää tämän olevan yksi riemastuttavimmista tarjolla olevista töistä”, kommentoi digitaalisista ja teknologisista innovaatiosta vastaava Tomi Sirén Arla Suomelta.

Nyt rekrytoitava Arla TikTok Team aloittaa syksyn aikana ja pääsee hyvin itsenäisesti suunnittelemaan sekä luomaan kiinnostavaa sisältöä TikTokiin.

”Hakijoilta odotamme heittäytyvää asennetta, riemastuttavaa meininkiä ja ennen kaikkea hyvää TikTokin ymmärtämistä”, kuvailee Tolkuttomat Juustot -tuoteryhmästä vastaava Arja Westman Arla Suomelta.

Rekrytointikampanja on käynnissä 13.9. asti ja tiimiin haetaan osallistumalla yksinkertaisiin haasteisiin TikTokissa tunnisteilla @ArlaSuomi sekä #ArlaTikTokTeam. Ohjeet Jaakob Rissasen esittämiin haasteisiin löytyvät myös @ArlaSuomi-tililtä kanavasta.

Lisätiedot:

Arja Westman
Brand & Category Manager
arja.westman@arlafoods.com
+358451762889

Tomi Sirén
Head of Digital and Technological Innovation
tomi.siren@arlafoods.com
+358405179535

Sirpa Rinne
Viestintäjohtaja
sirpa.rinne@arlafoods.com
+358400685975

Arla Oy: Olemme paikallinen maitoalan suunnannäyttäjä ja rehti kumppani niin tuottajille kuin asiakkaille. Tarjoamme kuluttajille luonnollisia makuja Suomesta ja maailmalta päivän jokaiseen hetkeen. Meillä työskentelee 350 henkeä ja liikevaihtomme oli 333 miljoonaa euroa vuonna 2019. Yrityksemme kuuluu kansainväliseen Arla Foods -konserniin, jonka tavoitteena on olla hiilineutraali meijeri vuoteen 2050 mennessä. Me Suomessa aiomme saavuttaa tavoitteen etuajassa. Arla Suomi -yhteistyöryhmään kuuluu 10 yhteistyömeijeriä ja 500 maidontuottajaa eri puolilla Suomea. www.arla.fi

Written By

Sirpa Rinne
Ensisijainen

Sirpa RinneViestintäjohtaja

Lataa Images & Videos