Lehdistötiedote

​Takaisinveto: Arla Little Baby 1 organic UHT, 500 ml äidinmaidonkorvike

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Poistamme myynnistä erän Arla Little Baby 1 organic UHT, 500 ml äidinmaidonkorvikkeita. Tuotteiden parasta ennen -päiväys on 22.04.2020. Osassa kyseistä erää on havaittu laatupoikkeama.

Valmistaja: Arla Foods Ab

Valmistusmaa: Tanska

EAN: 5760466994910

Virheellinen tuote voi olla saostunut, haista tai maistua pahalle. Muita Arla Little Baby Organic pakkauseriä ja tuotekokoja voi käyttää normaalisti.

Jos lapsi on syönyt tuotetta, joka maistui ja tuoksui normaalilta, siitä ei ole haittaa. Takaisinvedon kohteena olevia tuotteita ei kuitenkaan tule käyttää, sillä osa tuotteista on saattanut tai saattaa laatuongelmasta johtuen pilaantua.

Kuluttajia pyydetään palauttamaan virheelliset tuotteet hyvitystä varten ensisijaisesti siihen myymälään, mistä ne on ostettu. 

Kuluttajat voivat ottaa myös yhteyttä Arlaan verkkosivujen palautelomakkeen kautta: https://www.arla.fi/yritys/yhteystiedot/kuluttajapalvelu/

Pahoittelemme tapahtunutta!

Asiasta on tiedotettu vähittäiskauppoja, jotka poistavat kyseisen erän tuotteet myynnistä.

Arla Oy on paikallinen meijerialan suunnannäyttäjä ja osa kansainvälistä Arla Foodsia. Arla Suomi -yhteistyöryhmässä on 10 yhteistyömeijeriä ja 500 maidontuottajaa, jotka sijaitsevat eri puolilla Suomea. Olemme reilu ja rehti kumppani niin tuottajille kuin asiakkaille. Tarjoamme luonnollisia makuja Suomesta ja maailmalta päivän jokaiseen hetkeen.

Written By

Sirpa Rinne
Ensisijainen

Sirpa RinneViestintäjohtaja