Välipala muuttuu pieneksi ateriaksi
Arla & Moressa on yhteensä kuusi herkullista kaurapuuroa, jogurttia ja smoothie-juomaa.
https://www.arla.fi/artikkelit/valipala-muuttuu-pieneksi-ateriaksi/
Arla & Moressa on yhteensä kuusi herkullista kaurapuuroa, jogurttia ja smoothie-juomaa.
https://www.arla.fi/artikkelit/valipala-muuttuu-pieneksi-ateriaksi/
Kokkaamattomat on tempaus, jossa kuka tahansa voi tehdä hyvää omasta kotikeittiöstä käsin. Lue lisää!
https://www.arla.fi/artikkelit/tassa-ovat-300-unohdettua-reseptia--minka-sina-kokkaisit/
Jaoimme ruokakaupan asiakkaille lisäaineet erikseen ja kuvasimme reaktiot. Piilokameran tarkoituksena oli kiinnittää huomio usein piiloon jääviin lisäaineisiin.
https://www.arla.fi/artikkelit/mita-jos-ruokakerman-lisaaineet-tarjottaisiinkin-erikseen/
Västankvarnin tila maatalouden asialla yli 120 vuotta Västankvarn on käsite, jonka juuret ja historia ulottuvat pitkälle. Kyläläisille tärkeä tila työllistää ja elävöittää seutua ja maito on tältä
https://www.arla.fi/artikkelit/vastankvarnin-tila-maatalouden-asialla-yli-120-vuotta/
Arlan jogurteille Hyvää Suomesta -merkki Arlan yhden kilon ja 200 gramman perusjogurteille on myönnetty Hyvää Suomesta -merkki, joka tunnetaan myös Joutsenlippu-merkkinä. Merkki takaa, että tuote on
https://www.arla.fi/artikkelit/arlan-jogurteille-hyvaa-suomesta--merkki/
#FFFFF #064B19
Hedelmätaiteilijan käsissä kiivistäkin syntyy joutsen Kun toiset kulkevat tuskissaan kaupasta toiseen etsien tiettyä vaatekappaletta, kulkee Oona Frilander kaupasta kauppaan täydellisen nauriin
https://www.arla.fi/artikkelit/hedelmataiteilijan-kasissa-kiivistakin-syntyy-joutsen/
”Tee tuote, jonka itsekin ostaisit” Prosessioperaattori Marika Linnimaan ja käynnissäpitäjä Taija Pukeron mielestä vastuullisuus omassa työssä merkitsee huomion kiinnittämistä tuotteisiin,
https://www.arla.fi/artikkelit/tee-tuote-jonka-itsekin-ostaisit/
Asetaldehydi jogurteissa – ja hedelmissä Asetaldehydi on luonnossa esiintyvä, hedelmien kypsymisessä tai käymisreaktiossa muodostuva ainesosa, joka on maultaan ja tuoksultaan hedelmäinen.
https://www.arla.fi/artikkelit/asetaldehydi-jogurteissa-ja-hedelmissa/
Sosiaalinen media – kaveri traktorissa Traktorin penkiltä ehtii hyvin vastailla twiittaajien kysymyksiin maitotilallisen arjesta. Rantalan tilalla luotsataan tottuneesti niin Facebookia, Twitteriä
https://www.arla.fi/artikkelit/sosiaalinen-media--kaveri-traktorissa/
Hyvinvoivat yrittäjät ja työntekijät varmistavat korkealaatuisen maidon, hyvinvoivat eläimet ja ympäristöstä huolehtimisen. Lue lisää!
https://www.arla.fi/artikkelit/laatuohjelma-pitaa-huolta-maidontuottajien-hyvinvoinnista/