&format=jpg)
Vietnamilaiset patongit
2 tuntia
Välipala
Aamupala
•
Vietnamilaiset patongit ovat katuruuan klassikoita. Tässä reseptissä patongit täytetään kylmäsavustetulla lohella ja jogurttikastikkeella. Kokeile!

Tee näin:
Vietnamilaiset patongit
Vinkki
Voit marinoida paljon kasviksia, sillä ne säilyvät pitkään jääkaapissa ja sopivat hyvin useimpiin ruokiin.
Ainekset
Vietnamilaiset patongit
Kylmäsavustettua lohi
|
150 g |
---|---|
Patonki
|
1 |
Romainesalaattia
|
1 ruukku |
Kurkku
|
½ |
Marinoidut kasvikset
Riisiviinietikkaa
|
2 dl |
---|---|
Vettä
|
1 dl |
Sokeria
|
1 dl |
Retiisejä
|
n. 6 cm |
Punasipuli
|
2 |
Jogurttikastike
Turkkilaista jogurttia
|
2 dl |
---|---|
Sriracha-kastiketta
|
1 tl |
Japanilaista soijakastiketta
|
1 tl |
Kalakastiketta
|
1 tl |