Valkosuklainen mangorahka

Valkosuklainen mangorahka

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

Raikas mangorahka sopii loistavasti jälkiruoaksi raskaammankin ruoan päälle nautittavaksi!

Ainekset

Annokset
  • 200 g Arla Keittiö Mangorahkaa
  • 2 dl Arla Laktoositonta vispikermaa
  • 2 rkl sokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 50 g raastettua valkosuklaata
  • 1 appelsiini
  • puolikkaan limen mehu

Koristeluun

  • sitruunamelissan lehtiä

Tee näin:

Tee näin:

Kuori appelsiini ja palastele pieniksi lohkoiksi. Vaahdota vispikerma. Lisää joukkoon varovasti sekoittaen mangorahka, appelsiinilohkot, raastettu valkosuklaa ja puolikkaan limen mehu. Mausta sekä sokerilla että vaniljasokerilla. Laita rahka hetkeksi maustumaan jääkaappiin. Koristele sitruunamelissan lehdillä.

Vinkki

Tämän reseptin on meille suunnitellut Henskiksen hekumalliset herkut -blogin Henna!