Valkosuklainen mangorahka

Valkosuklainen mangorahka

30 minuuttia
Raikas mangorahka sopii loistavasti jälkiruoaksi raskaammankin ruoan päälle nautittavaksi! Tämä mangorahka hurmaa makealla ja hedelmäisellä maulla!

Tee näin:

  • Valmista mangorahka kuorimalla ensin appelsiini. Pilko se pieniksi lohkoiksi.
  • Vaahdota vispikerma. Lisää joukkoon varovasti sekoittaen mangorahka, appelsiinilohkot, raastettu valkosuklaa ja puolikkaan limen mehu.
  • Mausta mangorahka sekä sokerilla että vaniljasokerilla. Tarkista maku.
  • Laita mangorahka hetkeksi maustumaan jääkaappiin.
  • Koristele mangorahka esimerkiksi sitruunamelissan lehdillä.
Valmis!
Vinkki

Tämän reseptin on meille suunnitellut Henskiksen hekumalliset herkut -blogin Henna!

Ainekset

200 g
2 dl
Sokeria
2 rkl
Vaniljasokeria
2 tl
Raastettua valkosuklaa
50 g
Appelsiini
1
Puolikkaan limetin mehu
Koristeluun
Sitruunamelissan lehtiä
Lisää herkullisia ideoita
Mangorahkamousse
20 minuuttia
Mangorahkamousse
(1)