Mangorahkamousse

Mangorahkamousse

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Mangorahkamousse on hurmaavan raikas jälkiruoka, joka valmistuu helposti ja nopeasti. Mangorahkamousse saa pehmeän makunsa mangosta, mangorahkasta ja kermasta.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Ainekset

Koristeluun

  • 200 g pakastemangokuutioita tai tuoreita
  • 100 g Fazer Wilhelmina-keksejä

Tee näin:

Tee näin:

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan. Vatkaa kerma ja sokeri löysäksi vaahdoksi. Sulata liivateet tilkassa kermaa kattilassa ja sekoita nopeasti kermavaahtoon. Nostele mangorahka nuolijalla vaahdon sekaan. Pursota annosvuokiin ja anna hyytyä kylmässä. Koristele mangokuutioilla ja keksimurulla.

Lisää herkullisia ideoita