Vadelmatuorepuuro

Vadelmatuorepuuro

Yön yli valmistunut vadelmatuorepuuro on hyvä ja ravitseva alku päivälle. Vadelmatuorepuuro on myös mainio välipala. Kokeile reseptiä!

Tee näin:

  • Aloita tuorepuuron valmistaminen tarjoilua edeltävänä päivänä. Sekoita keskenään kaurahiutaleet, maito, siemenet ja hunaja.
  • Laita tuorepuuro yhteen isompaan kulhoon tai valmiiksi annoskulhoihin. Siirrä tuorepuuro jääkaappiin ja anna tekeytyä yön yli.
  • Valmista hunajavadelmat. Jos käytät tuoreita vadelmia, huuhtele ne ensiksi. Sekoita keskenään vadelmat ja hunaja.
  • Kokoa vadelmatuorepuuro. Ota tuorepuuro jääkaapista. Lisää päälle vadelmat, mantelit ja kurpitsansiemenet.
  • Halutessasi voit vielä viimeistellä vadelmatuorepuuron hunajalla.
Valmis!

Ainekset

2 dl
Kaurahiutaleita
2 dl
Auringonkukansiemeniä
½ dl
Kurpitsansiemeniä
½ dl
Juoksevaa hunajaa
1 tl
Hunajavadelmat
Vadelmia
100 g
Juoksevaa hunajaa
1 tl
Koristeeksi
Karkeasti pilkottuja manteleita
2 rkl
Kurpitsansiemeniä
Juoksevaa hunajaa
Lisää herkullisia ideoita