Tuorepuuro

Tuorepuuro

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(4)

Tuorepuuro valmistuu aamupalaksi yön aikana jääkaapissa. Luonnonjogurtti, kauraleseet ja pellavansiemenet hellivät vatsaa. Nauti tuorepuuro marjojen kera!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 1 annos

Ainekset

  • 2½ dl Laktoositonta Ingman luonnonjogurttia Luonto+ luonnonjogurttia
  • ½ dl spelttihiutaleita
  • 2 rkl kauraleseitä
  • 1 rkl pellavansiemeniä
  • 1 rkl kuorittuja seesaminsiemeniä
  • 1 tl juoksevaa hunajaa

Pinnalle

  • tuoreita marjoja
  • cashewpähkinöitä
  • rusinoita kuivahedelmänpaloja

Tee näin:

Tee näin:

Sekoita illalla tuorepuuron ainekset keskenään kulhossa ja laita kelmu kulhon päälle. Laita kulho jääkaappiin ja anna puuron turvota yön yli. Nauti puuro aamulla tuoreiden marjojen, cashewpähkinöiden ja kuivahedelmäpalojen kera.

Vinkki

Voit halutessasi laittaa marjoja ja kuivahedelmiä myös puuroseokseen.

Lisää herkullisia ideoita