Lue useimmiten kysytyt kysymykset alta.
Suolaa
|
1 tl |
---|---|
Mustapippuri maun mukaan
|
|
2 rkl | |
Pinaattia
|
65 g |
Arla® Lempi Ruokakermaa 22 %
|
5 dl |
Pestoa
|
1 dl |
Kanalientä
|
1 rkl |
Tuoretta basilikaa
|
1 ruukku |
Kanan fileitä
|
4 |
Perunagnocchia
|
400 g |
Balsamiviinietikkaa
|
1 rkl |
150 g | |
Salaattia tarjoiluun
|
Kukapa ei rakastaisi illallista, jossa käytetään yhtä pannua, yhtä kattilaa, yhtä uunivuokaa ja joka on valmis nautittavaksi alle 40 minuutissa? Kun lisäät aterian rohkean, kermaisen ja suolaisen kastikkeen, mehukkaan kanan ja pehmeät gnocchit, tämä täyttävä resepti miellyttää taatusti sekä kokkia että yleisöä.
Tässä reseptissä kastike on jo valmiiksi peston vihreää, joten pinaatin piilottaminen on suhteellisen helppoa. Suosittelemme, että sekoitat sen pestoon (sekoita ainekset nopeasti tehosekoittimessa, kunnes saat tasaisen koostumuksen). Kypsennä ruoka normaalisti, ja jos ruokapöydässä herää epäilyksiä, syytä normaalia vihreämpää kastikkeesta normaalia vihreämpää pestoa.
Vaikka tämä ruokalaji on jo nopea ja helppo valmistaa tyhjästä, on muutamia asioita, joita voit valmistaa etukäteen, jotta elämä olisi paljon helpompaa. Kastike on yksi niistä, samoin kuin pesto ja gnocchi, jos aiot nähdä ylimääräistä (ja niin paljon vaivaa vaativaa) vaivaa niiden valmistamiseksi omassa keittiössäsi. Jos tarvitset inspiraatiota, tutustu gnocchin resepti täältä.
Italialaisen lohturuoan kuningas, mikä tahansa gnocchipohjainen ruokalaji on hyvä idea kylminä talviöinä. Tämä resepti lisää kuitenkin mehevää kanaa ja ylellisen kermaista kastiketta, mikä parantaa lohturuokaa ja tekee tästä ruoasta koko perheen helpon suosikin