Tuliset täytetyt paprikat

Tuliset täytetyt paprikat

Tuliset täytetyt paprikat ovat herkullinen lisuke grillatulle lihalle tai tulinen alkupala pääruokaa odotellessa. Kokeile reseptiä!

Tee näin:

  • Huuhtele paprikat ja leikkaa lakki irti. Koverra paprikoista sisukset varovasti juuresveitsellä. Kuori ja silppua sipulit, pilko jalopenot ja raasta cheddarjuusto. Hienonna lehtipersilja. Sekoita ainekset 1/2 osaan Creme fraichen joukkoon. Jätä loppu ranskankerma dipiksi. Täytä paprikat jalopenotäytteellä. Nosta päälle lakki. Grillaa paprikat grillissä, folion sisällä tai paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia tai kunnes paprikat ovat saaneet väriä. Tarjoa sellaisenaan pikkusuolaisena tai lisäkkeenä grillatulle lihalle tai kanalle.
Valmis!

Ainekset

Ainekset
Miniparikaa
16
Täyte
Pieni punasipuli
1
Valkosipulinkynsi
1
Vihreää jalapenoa viipaleina
1 dl
80 g
Ruukku tuore lehtipersilja
1 prk
Lisää herkullisia ideoita
Grillattu maissi
30 minuuttia
Grillattu maissi
(3)