Tulinen kana-hurry

Tulinen kana-hurry

15 minuuttia
Vieraita on ihana saada kotiin syömään. Vieraita ei ole kuitenkaan niin ihana saada kotiinsa ennen sovittua ajankohtaa. Sen tietää hyvin 39 % meistä, joille näin on joskus sattunut. Vaikka kaikkea ei voi kontrolloida, tulinen kana-hurry pelastaa! Tämä täyteläinen Intian-herkku syntyy nopeasti. Mutkat suoriksi ja suun kautta sydämiin.
https://www.arla.fi/reseptit/tulinen-kana-hurry/

Tee näin:

Tulinen kana-hurry
  • Anna öljyn kuumentua paistinpannussa ja paista porkkanoita, punasipulia ja parsakaalia kovalla lämmöllä noin 3 minuuttia. Huikkaa väliin vierailta kuulumiset.
  • Poista vihannekset pannulta ja laita ne sivuun myöhempää käyttöä varten.
  • Anna öljyn kuumentua pannulla ja ruskista broileria noin 2 minuuttia. Kerro samalla vieraille omat kuulumisesi.
  • Lisää curryjauhe, ruokakerma, hunaja, osterikastike ja suola. Sekoita hyvin.
  • Lisää vihannekset ja anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla noin 3 minuuttia. Mausta maun mukaan.
  • Keitä sillä välin munanuudelit pakkauksen ohjeiden mukaan. Anna niiden valua siivilään ja sekoita ne sitten kanan ja vihannesten joukkoon.
  • Koristele kevätsipulilla, korianterilla, chilillä ja cashewpähkinöillä ja tarjoile heti. Nauttikaa!
Valmis!

Ainekset

Tulinen kana-hurry
Rypsiöljy
½ rkl
Porkkanoita
200 g
Punasipulia
2
Parsakaali
200 g
Kanafileitä
400 g
Curryjauhe
3 tl
5 dl
Vettä
1 dl
Hunajaa
½ rkl
Osterikastiketta
1½ rkl
Suolaa
1 tl
Kevätsipuli
½ nippu
Cashewpähkinöitä
Tarjoiluun
Munanuudeleita
300 g
Korianteria tai kevätsipulia
Tuoretta chili
Lisää herkullisia ideoita