![Tulinen kana-hurry](https://cdn-rdb.arla.com/arla-fi/tulinen-kana-hurry/226779754.png?crop=(103,0,−155,0)&w=375&h=265&mode=crop&ak=814e15de&hm=25af096e)
Tulinen kana-hurry
15 minuuttia
•
Vieraita on ihana saada kotiin syömään. Vieraita ei ole kuitenkaan niin ihana saada kotiinsa ennen sovittua ajankohtaa. Sen tietää hyvin 39 % meistä, joille näin on joskus sattunut. Vaikka kaikkea ei voi kontrolloida, tulinen kana-hurry pelastaa! Tämä täyteläinen Intian-herkku syntyy nopeasti. Mutkat suoriksi ja suun kautta sydämiin.
![https://www.arla.fi/reseptit/tulinen-kana-hurry/](/reseptit/tulinen-kana-hurry/qrcode.png)
Tee näin:
Tulinen kana-hurry
Ainekset
Tulinen kana-hurry
Rypsiöljy
|
½ rkl |
---|---|
Porkkanoita
|
200 g |
Punasipulia
|
2 |
Parsakaali
|
200 g |
Kanan fileitä
|
400 g |
Curryjauhe
|
3 tl |
5 dl | |
Vettä
|
1 dl |
Hunajaa
|
½ rkl |
Osterikastiketta
|
1½ rkl |
Suolaa
|
1 tl |
Kevätsipulia
|
½ nippu |
Cashewpähkinöitä
|
Tarjoiluun
Munanuudeleita
|
300 g |
---|---|
Korianteria tai kevätsipulia
|
|
Tuoretta chili
|