Täysjyvä-rahkapullat

Täysjyvä-rahkapullat

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Täysjyvävehnäjauhoista ja maitorahkasta leivotut pullat ovat hieman ravitsevampi ja terveellisempi vaihtoehto tavallisille pullille. Kokeile jo tänään!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 35 kpl

Tee näin:

Tee näin:

Sulata voi, lisää joukkoon maito ja lämmitä seos kädenlämpöiseksi. Murenna hiiva kulhoon ja sekoita, kunnes hiiva liukenee. Sekoita joukkoon rahka, sahrami, sokeri ja suola. Sekoita keskenään jauhot ja rusinat, ja lisää seos taikinaan. Vaivaa taikinaa voimakkaasti kunnes se kimmoisaksi ja tasaiseksi. Anna kohota liinan alla noin 15 minuuttia. Laita taikina jauhotetulle alustalle ja muotoile siitä 35 pyöreää sämpylää. Aseta ne leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Anna kohota liinan alla noin 30 minuuttia. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Voitele sämpylät munalla. Paista uunin keskiosassa 5-7 minuuttia. Anna jäähtyä leivinliinan alla.

Lisää herkullisia ideoita