&format=jpg)
Tacot chilisienillä
30 minuuttia
Illallinen
Alkuruoka
Pääruoka
Naposteltavaa
•
Tacot ovat monien suosikkiruoka ja ne maistuvat erinomaisilta kasvisversiona. Täytä tacot chilisienillä, pikkelöidyllä punasipulilla ja avokadokreemillä.

Tee näin:
Pikkelöity punasipuli
Avokadokreemi
Tacot chilisienillä
Vinkki
Voit valmistaa pikkelöidyn punasipulin jo etukäteen. Etikan happo tekee punasipulista vaaleanpunaisen, ja mitä kauemmin sipulit vetäytyvät jääkaapissa sitä voimakkaampi väristä tulee. Pikkelöity punasipuli säilyy jääkaapissa jopa 2 viikkoa peitettynä. Voit siis valmistaa punasipulista tarvittaessa suuremman määrän. Pikkelöityä punasipulia voit käyttää tacojen lisäksi salaateissa ja voileivissä.
Ainekset
Pikkelöity punasipuli
Sokeria (n. 1 dl)
|
85 g |
---|---|
Etikkaa
|
1 dl |
Punasipuli (n. 150 g)
|
2 |
Avokadokreemi
Kypsää avokadoa
|
3 |
---|---|
1 dl | |
Valkosipulinkynsi
|
1 |
Tuorepuristettua limettimehua
|
1 rkl |
Suolaa
|
¾ tl |
Chilisienet
50 g | |
Portobello-sieniä
|
600 g |
Sambal oelek
|
3 rkl |
Suolaa
|
½ tl |
Lisäksi
Minitortilloja n. 15 cm halkaisijaltaan
|
12 |
---|---|
Hienoksi pilkottua lehtikaalia
|
150 g |
2 dl | |
Tuoretta korianteria
|