Voit valmistaa pikkelöidyn punasipulin jo etukäteen. Etikan happo tekee punasipulista vaaleanpunaisen, ja mitä kauemmin sipulit vetäytyvät jääkaapissa sitä voimakkaampi väristä tulee. Pikkelöity punasipuli säilyy jääkaapissa jopa 2 viikkoa peitettynä. Voit siis valmistaa punasipulista tarvittaessa suuremman määrän. Pikkelöityä punasipulia voit käyttää tacojen lisäksi salaateissa ja voileivissä.
Sokeria (n. 1 dl)
|
85 g |
---|---|
Etikkaa
|
1 dl |
Punasipuli (n. 150 g)
|
2 |
Kypsää avokadoa
|
3 |
---|---|
1 dl | |
Valkosipulinkynsi
|
1 |
Tuorepuristettua limettimehua
|
1 rkl |
Suolaa
|
¾ tl |
50 g | |
Portobello-sieniä
|
600 g |
Sambal oelek
|
3 rkl |
Suolaa
|
½ tl |
Minitortilloja n. 15 cm halkaisijaltaan
|
12 |
---|---|
Hienoksi pilkottua lehtikaalia
|
150 g |
2 dl | |
Tuoretta korianteria
|