Syntymäpäiväkakku on hyvä paistaa hyvissä ajoin etukäteen ja mieluiten edellisenä päivänä, jotta se on täysin jäähtynyt ennen leikkaamista. Jos aikaa on vähän, voit myös leikata kakun osiin varovasti, kun kakku on hieman jäähtynyt ja laittaa pohjat jääkaappiin (tai pakastimeen) jäähtymään kokonaan.
Vehnäjauhoja
|
(n. 5,5 dl) 300 g |
---|---|
Sokeria
|
(n. 3 dl) 250 g |
Kaakaojauhetta
|
3 rkl |
Vaniljasokeria
|
2 tl |
Leivinjauhetta
|
2 tl |
Karkeaa suolaa
|
1 tl |
Arla Luonto+ Kaakaomaitojuoma 1 L laktoositon
|
½ dl |
100 g |
100 g | |
Tomusokeria
|
(n. 2 dl) 100 g |
Maitosuklaata (n. 30%, sulatettuna)
|
75 g |
¾ dl |
Mansikoita
|
|
---|---|
Keksejä (esim. pieniä suklaakeksejä)
|
|
Marenkeja
|