Suppilovahverokastike

Suppilovahverokastike

Suppilovahverokastike on syksyn suosikkikastike! Suppilovahverokastike saa syvää ja täyteläistä makua tuorejuustosta. Tarjoa kalan tai pihvin kera. Kokeile!

Tee näin:

Suppilovahverokastike
  • Aloita suppilavahverokastike pilkkomalla ensin sipuli sekä suppilovahverot. Kuullota sitten sipulia voinokareessa pannulla.
  • Lisää pannulle silputut suppilovahverot ja sekoittele niitä hetki kuumalla pannulla.
  • Lisää joukkoon vehnäjauhot ja kasvisliemi. Anna hautua hetki.
  • Lisää ruokakerma ja anna kiehahtaa.
  • Sulata suppilovahverokastikkeen joukkoon tuorejuusto ja mausta mustapippurilla ja maustesuolaseoksella. Tarkista maku.
  • Viimeistele suppilovahverokastike silputulla ruohosipulilla. Tarjoa esimerkiksi paistetun kalan tai pihvin kanssa.
Valmis!
Vinkki

Tämän reseptin on suunnitellut Köökistä kajahtaa-blogin Maija!

Ainekset

Suppilovahverokastike
Suppilovahveroita
150 g
Sipuli
1
20 g
Karkeita vehnäjauhoa
1 rkl
Kasvisfondia
2½ dl
2 dl
Maustamatonta tuorejuustoa
100 g
Mustapippuria
Maustesuolaseosta
1 tl
Ruohosipulia
Lisää herkullisia ideoita