Suklaakakkupohja

Suklaakakkupohja

45 minuuttia
Suklaakakkupohja on hyvä vaihtoehto perinteiselle kakkupohjalle. Täytä kakku esimerkiksi marjoilla, hillolla ja kermalla. Kokeile reseptiä!
https://www.arla.fi/reseptit/suklaakakkupohja/

Tee näin:

  • Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
  • Voitele irtokakkuvuoka, joka on noin 24 cm halkaisijaltaan.
  • Valmista ensiksi suklaakakkupohjan taikina. Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet ja siivilöi vaahdon joukkoon. Sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi.
  • Kaada taikina kakkuvuokaan. Paista suklaakakkupohjaa uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä.
  • Leikkaa lopuksi suklaakakkupohja kolmeen osaan ja täytä valitsemillasi täytteillä.
Valmis!

Ainekset

Sokeria
1½ dl
Kananmunia
3
Perunajauhoja
½ dl
Vehnäjauho
½ dl
Kaakaojauhe
½ dl
Leivinjauhetta
1 tl
Vaniljasokeria
½ tl
Suolaa
1 tl
Lisää herkullisia ideoita
Banaanisuklaakakku
40 minuuttia
Banaanisuklaakakku
(3)
Gluteeniton kakkupohja
45 minuuttia
Gluteeniton kakkupohja
(77)