Suklaajuustokakku

Suklaajuustokakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Herkullinen suklaajuustokakku on sopiva tarjottava suklaanystäville. Vadelma toimii maukkaana makuparina suklaalle. Tutustu reseptiin!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Annokset

Pohja

Täyte

  • 250 g Arla Lempi maitorahkaa Maitorahka 0,2 % laktoositon
  • 500 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 2 kananmunaa
  • 1 dl hienoa sokeria
  • 200 g tummaa suklaata kaakao pitoisuus n. 40%

Vadelmakastike

  • 2 dl tuoreita tai pakastevadelmia (kotimaisia)
  • 3 rkl hienoa sokeria

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

Valmista pohja

1. Aloita suklaajuustokakun valmistus kakunpohjasta. Kuumenna uuni 175 asteeseen.
2. Murskaa tai jauha keksit hienoksi monitoimikoneessa. Sulata voi ja sekoita keksimuruihin.
3. Painele murutaikina irtopohjavuoan pohjalle (vuoka n. 26 cm läpimitaltaan)
4. Paista pohjaa uunin keskitasossa n. 7 min.

Valmista täyte

1. Sekoita keskenään rahka, tuorejuusto, sokeri ja munat tasaiseksi seokseksi.
2. Taittele suklaa paloiksi ja sulata suklaa mikroaaltouunissa tai vesihauteessa, anna hetki jäähtyä.
3. Lisää n. 1 dl täyteseosta sulatettuun suklaaseen voimakkaasti vatkaten. Lisää loput täytteestä samalla tavalla, kunnes täyte on hyvin sekoitettu.
4. Kaada suklaatäyte keksipohjalle ja paista n. 35 – 40 min. Käännä lämmöt pois uunista ja avaa luukkua raolleen, jätä suklaajuustokakku uuniin vielä noin 20 min. Näin täyte ei halkeile. Anna suklaajuustokakun jäähtyä täysin ennen tarjoilua.

Lisää herkullisia ideoita