Sitrus-juustokakku

Sitrus-juustokakku

Juustokakku on herkullinen klassikkojälkiruoka. Tällä reseptillä sitruksinen juustokakku syntyy käden käänteessä.
Arvioi (25)

Minun arvosanani

Sitrus-juustokakku

Juustokakku on herkullinen klassikkojälkiruoka. Tällä reseptillä sitruksinen juustokakku syntyy käden käänteessä.

Reseptistä valmistuu 10 annosta

Pohja

Rahkatäyte

Päälle

  • 2 dl Appelsiinitäysmehua
  • 1 dl hyytelösokeria

Ohjeet

Sekoita hienonnetut keksit ja sulanut voi. Tiivistä seos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle. Pehmennä liivatteet kylmässä vedessä. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon rahka ja vaniljasokeri. Sulata liotetut liivatelehdet kiehautettuun veteen ja sekoita liivateseos täytteen joukkoon. Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Valmista kiille kuumentamalla puristettu appelsiinimehu kattilassa. Lisää hyytelösokeri ja anna kiehahtaa. Jäähdytä hiljalleen sekoitellen. Lusikoi hyytelöseos kakun pinnalle ja anna jäähtyä jääkaapissa puoli tuntia. Irrota kakku vuoan reunasta veitsellä ja tarjoile!

Vinkit

Kokeile myös muita upeita juustokakkuja – resepteillämme onnistut helposti!

Suositellut tuotteet