Seiseljanka

Seiseljanka

20 minuuttia
Maukas seiseljanka maustetaan tillillä ja purjolla. Seiseljankan liemessä yhdistyvät paseerattu tomaatti ja kerma. Maista venäläistä klassikkoa!

Tee näin:

  • Aloita seiseljanka leikkaamalla seifilee pienemmiksi paloiksi. Silppua purjo. Kuori ja pilko sipuli.
  • Sulata voi paistinpannussa. Paista sipulit pehmeiksi.
  • Lisää paseerattu tomaatti, vesi, ruokakerma, sokeri, suola, pippuri ja murskatut kasvisliemikuutiot. Anna kiehua 4–5 minuuttia.
  • Lisää kala ja keitä seiseljankaa vielä 3–4 minuuttia.
  • Viimeistele seiseljanka tillillä ja tarjoile heti!
Valmis!
Vinkki

Pilko ja pakasta yrtit, jotka jäävät jäljelle tai tee niistä pestoa.

Ravintosisältö

308 Kcal

Ainekset

Seiseljanka
Seifileettä
400 g
Purjoa
150 g
Sipulia
1
1 rkl
Paseerattua tomaattia
800 g
Vettä
1½ dl
2 dl
Sokeria
1 maustemitallinen
Suolaa
½ tl
Mustapippuria
1 maustemitallinen
Kasvisliemikuutioita
2 kpl
Hienonnettua tuoretta tilliä
1 dl
Lisää herkullisia ideoita
Kuhakeitto
40 minuuttia
Kuhakeitto
(7)