Saaristolaispata

Saaristolaispata

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

Runsas ja kermainen kalapata, johon sopii hienosti tuore pinaatti. Helppo tehdä ja sopii kaikkiin tilaisuuksiin.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 400 g kuhafileetä
  • 2 salottisipulia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 porkkana, n. 150 g
  • 1 palsternakka, n. 100 g
  • 1 pala juuriselleriä, n. 150 g
  • 1 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 1 rkl tomaattipyreetä
  • 1 laakerinlehti
  • 1 dl valkoviiniä
  • 3 dl kasvislientä
  • 2 dl Arla Lempi Crème fraîchea Creme Fraiche 28 % laktoositon
  • 60 g tuoretta pinaattia
  • ½ tl suolaa
  • 1 ripaus mustapippuria

Tee näin:

Tee näin:

Kuori ja leikkaa sipulit ja juurekset suikaleiksi. Paista ne voissa kattilassa. Lisää tomaattipyree, laakerinlehti, viini ja liemi. Tuo kiehuvaksi. Sekoita joukkoon crème fraîche ja keitä 2-3 minuuttia. Leikkaa kala paloiksi ja laita pataan. Anna kiehua hiljalleen yhden minuutin ajan. Mausta suolalla ja pippurilla. Hienonna pinaatti karkeaksi ja taita pataan juuri ennen tarjoilua.

Lisää herkullisia ideoita