Rosmariini-valkosipulilammas

Rosmariini-valkosipulilammas

Rosmariini-valkosipulilammas on herkullinen ja juhlava ruoka. Sopii myös pääsiäispöytään.
https://www.arla.fi/reseptit/rosmariini-valkosipulilammas/

Tee näin:

  • Mausta kyljykset suolalla, pippurilla ja 1 tl:lla rosmariinia. Paista paistinpannussa 2 minuuttia kummaltakin puolelta 1.5 ruokalusikallisessa voita. Lisää valkosipuli. Nosta kyljykset paistinpannusta. Keitä vettä ja balsamiviinietikkaa lopun rosmariinin kanssa noin minuutin ajan paistinpannussa. Vatkaa sekaan loppu voi. Kaada kastike kyljysten päälle ja tarjoile paistettujen tomaattien sekä salaatin kanssa.
Valmis!

Ainekset

Lampaankyljystä
4
Suolaa
1 tl
Tuoretta rosmariinia hienonnettuna
2 tl
3 rkl
Valkosipulinkynsi murskattuna
1
Vettä
1½ dl
Balsamiviinietikkaa
1 rkl
Lisää herkullisia ideoita