Rosmariini-valkosipulilammas

Rosmariini-valkosipulilammas

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Rosmariini-valkosipulilammas on herkullinen ja juhlava ruoka. Sopii myös pääsiäispöytään.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 4 lampaankyljystä
  • 1 tl suolaa
  • 2 tl tuoretta rosmariinia hienonnettuna
  • 3 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 1 valkosipulinkynsi murskattuna
  • 1½ dl vettä
  • 1 rkl balsamiviinietikkaa

Tee näin:

Tee näin:

Mausta kyljykset suolalla, pippurilla ja 1 tl:lla rosmariinia. Paista paistinpannussa 2 minuuttia kummaltakin puolelta 1.5 ruokalusikallisessa voita. Lisää valkosipuli. Nosta kyljykset paistinpannusta. Keitä vettä ja balsamiviinietikkaa lopun rosmariinin kanssa noin minuutin ajan paistinpannussa. Vatkaa sekaan loppu voi. Kaada kastike kyljysten päälle ja tarjoile paistettujen tomaattien sekä salaatin kanssa.

Lisää herkullisia ideoita