Tilliliha lampaasta

Tilliliha lampaasta

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Tilliliha on perinteinen ja maukas arkiruoka. Se valmistuu helposti myös lampaanlihasta.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 1 kg lampaanlihaa
  • 1 tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria
  • Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 3 porkkanaa (yht. n. 300 g)
  • 2 sipulia

Tillikastike

  • 2 dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta
  • 2 dl vettä
  • 1 tl soijakastiketta
  • 1 rkl hunajaa
  • ½ sitruunan raastettu kuori ja mehu
  • 1 dl hienonnettua tilliä

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Mausta liha suolalla ja pippurilla, ja ruskista pannulla. Laita liha voideltuun uunivuokaan ja paista uunin keskitasossa noin 30 minuuttia. Kuori porkkanat ja sipulit. Leikkaa ne palasiksi ja ripottele lihan ympärille. Sekoita tillikastikkeen ainekset keskenään ja kaada vuokaan. Paista vielä 30 minuuttia. Koristele tillillä ja tarjoile keitettyjen perunoiden kera.

Lisää herkullisia ideoita