Tilliliha lampaasta

Tilliliha lampaasta

Tilliliha on perinteinen ja maukas arkiruoka. Se valmistuu helposti myös lampaanlihasta. Kokeile reseptiä!

Tee näin:

  • Kuumenna uuni 200 asteeseen. Mausta liha suolalla ja pippurilla, ja ruskista pannulla. Laita liha voideltuun uunivuokaan ja paista uunin keskitasossa noin 30 minuuttia. Kuori porkkanat ja sipulit. Leikkaa ne palasiksi ja ripottele lihan ympärille. Sekoita tillikastikkeen ainekset keskenään ja kaada vuokaan. Paista vielä 30 minuuttia. Koristele tillillä ja tarjoile keitettyjen perunoiden kera.
Valmis!

Ainekset

Lampaanlihaa
1 kg
Suolaa
1 tl
Mustapippuria
½ tl
Porkkanoita (yht. n. 300 g)
3
Sipuleita
2
Tillikastike
2 dl
Vettä
2 dl
Soijakastiketta
1 tl
Hunajaa
1 rkl
Sitruunan kuori ja mehu
½
Hienonnettua tilliä
1 dl
Lisää herkullisia ideoita