Rocky road mokkapalat

40 minuuttia Jälkiruoka
(7)
Kommentit
Rocky road mokkapalat

Rocky road mokkapalat ovat juhlava vaihtoehto perinteisistä mokkapaloista. Tarjoile Rocky road mokkapalat jälkiruokana, kahvipöydässä tai synttäriherkkuina.

tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/rocky-road-mokkapalat/

Ainekset

20 annosta

Mokkapalat

200 g
Vehnäjauhoja
5 dl
Kananmunat
4
Sokeria
4 dl
Leivinjauhetta
1 rkl
Vaniljasokeria
1 rkl
Kaakaojauhe
½ dl
2 dl

Rocky road -päällinen

Vaahtokarkkeja
150 g
Suklaa
100 g
Toffeekarkit
60 g
Suolapähkinöitä
60 g
Merisuolaa

Tee näin:

  • Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
  • Valmista ensiksi Rocky road mokkapalojen taikina. Sulata voi ja nosta se jäähtymään. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
  • Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri ja kaakaojauhe keskenään. Siivilöi jauhoseosta vuorotellen maidon ja sulatetun voin kanssa munavaahdon joukkoon.
  • Kaada valmis taikina uunipellille leivinpaperin päälle tai leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan. Huomioi, että vuoan koko vaikuttaa mokkapalojen paksuuteen. Jos käytät pientä uunivuokaa, mokkapala voi vaatia pidemmän paistoajan.
  • Paista mokkapaloja n. 12–15 minuuttia, tai kunnes taikina näyttää kauttaaltaan paistuneelta.
  • Sillä aikaa, kun mokkapalat paistuvat, valmista Rocky road -päällinen. Raasta tai paloittele suklaa pieniksi paloiksi. Paloittele myös toffeekarkit.
  • Nosta kypsyneet mokkapalat uunista ja levitä sen päälle ensimmäisenä suklaarouhe, sitten vaahtokarkit, toffeekarkit ja suolapähkinät.
  • Laita Rocky road mokkapalat takaisin uuniin ja paista n. 3 minuuttia, tai kunnes vaahtokarkit ovat saaneet hieman väriä ja pehmenneet.
  • Nosta Rocky road mokkapalat uunista ja ripottele pinnalle suolakiteitä ennen tarjoilua.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Tekisikö mielesi sittenkin aivan perinteisiä mokkapaloja? Täältä löydät siihen parhaan reseptin!

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet