Rieska

Rieska

30 minuuttia
Rieskan valmistus tapahtuu tässä reseptissä kaurapuuron avulla. Nauti herkullinen rieska lämpimänä voinokareen kanssa vaikkapa iltapalana. Kokeile helppoa reseptiä!

Tee näin:

  • Aloita rieskan valmistus tekemällä ensin taikina. Sekoita puuro, maito, muna ja sulatettu voi keskenään.
  • Sekoita seuraavaksi jauhot, leivinjauhe sekä suola keskenään ja lisää puuroseoksen joukkoon.
  • Levitä taikinasta kaksi rieskaa leivinpaperille ja paista 250 asteessa n. 15 minuuttia.
  • Tarjoile rieska lämpimänä voin ja juuston kanssa.
Valmis!

Ainekset

Rieska
Kaurapuuroa
2 dl
1 dl
1 rkl
Kananmuna
1
Vehnäjauhoja
3 dl
Leivinjauhetta
1 tl
Suolaa
½ tl
Lisää herkullisia ideoita
Kukkafocaccia
1 tunti
Kukkafocaccia
(6)
Naanleipä
60+ min
Naanleipä
(1)