Mikäli rapeat näkkileivät ovat pehmenneet huoneen lämmössä, laita ne hetkeksi 100°C uuniin, jotta niistä tulee jälleen rapeita. Rapeita näkkileipiä voi käyttää myös jauhojen tai korppujauhojen sijasta jo esimerkiksi teet rapu-tai katkarapukakkuja, lihapullia, lihamureketta, pataruokia, paneroitua kanaa, kalaa tai vihanneksia.
Rapeat näkkileivät ovat helppo ja nopea valmistaa, sekä ne toimivat osana tapas-annoksia. Ohessa on useimmiten kysyttyjä kysymyksiä liittyen rapeisiin näkkileipiin - lue alta!
Manteleita
|
½ dl |
---|---|
Auringonkukansiemeniä
|
½ dl |
Pellavansiemeniä
|
½ dl |
Kuivattua tuoretta basilikaa
|
1 tl |
Kuivattua timjamia
|
1 tl |
Leivinjauhe
|
½ tl |
Suolaa
|
½ tl |
Vehnäjauhoja
|
125 g |
50 g | |
Kananmuna
|
1 |