
Rahkakakku
1 tunti 50 minuuttia
Brunssi
Jälkiruoka
•
Tämä rahkakakku maistuu ihanasti rahkapullalta! Rahkakakun makumaailma sopii täydellisesti pääsiäiseen ja kevääseen. Kokeile reseptiä!

Tee näin:
Vinkki
Tämän reseptin on meille suunnitellut Henskiksen hekumalliset herkut –blogin Henna.
Ainekset
Kakkupohja
Vehnäjauhoja
|
3 dl |
---|---|
Kuivahiivaa
|
2 tl |
Sokeria
|
½ dl |
Suolaa
|
¼ tl |
Jauhettua kardemummaa
|
½ tl |
25 g | |
Kananmuna
|
1 |
Lämmintä täysmaitoa (42-asteista)
|
1 dl |
Rahkatäyte
Täysmaitoa
|
3 dl |
---|---|
Maissitärkkelystä
|
2½ rkl |
Sokeria
|
1 dl |
Kananmunan keltuaisia
|
2 |
Vaniljatanko
|
½ |
1 prk | |
Munanvalkuaista
|
2 |
Rusinoita
|
½ dl |
Kuivattu aprikoosi paloina
|
½ dl |